2012. november 24., szombat

30.rész.

Eljött a várva várt nap. A Bring Me To 1D nyertesei megérkeztek. Itt vannak a Stufil hotelben. A srácok már úton vannak a nyertesekhez. Egész úton arról beszéltek hogy Niallnek keresnek barátnőt. 
-Srácok. Ha kell nekem valaki majd keresek..-mondta Niall.
-Hónapok óta keresed azt a lányt. -mondta neki Liam.
Niall elvörösödött. Közben megérkeztek a hotelba. Ahogy kitették a lábukat az autóból sikítás vette őket körül. Bementek a az ajtón és a nyertesek sikítani kezdtek és sokan mások pedig elsírták magukat. 
-Heló mindenkinek. Örülünk hogy itt vagytok.-mondta Harry.
-Igen. Ez nagy dolog ugyanis a srácok és én rengeteg levelet elolvastunk és a tietek tetszett a legjobban.-folytatta Louis.
-Srácok annyit szeretnénk még mondani hogy a mai napot csapatokban fogunk lenni. Akiket én mondok hozzám jönnek akiket Niall mond ők oda mennek és így tovább.-mondta Zayn.
-Ez egy játék lesz. Szóval akkor ti velem lesztek.-mondta Liam.
-Ti pedig velem.-mondta Niall. 
A srácok szépen kiválasztották a lányokat és elvonultak velük. Harry és csapata az 1. emeletre mentek. Louis és csapata a földszinten maradtak. Liam és csapata a 2-on, Zayn és a csapata a 3. emeletre mentek és Niall csapata pedig a 4.szintre. Ott volt az étel bár szóval ezen senki nem csodálkozott hogy Niall a 4-et választotta. 
-Srácok akkor a játékszabályok. Az első hogy nincsenek szabályok. Ez a játék elsőnek egy ismerkedős játék lesz. Zayn azt találta ki hogy az 1. játék úgymond színészet legyen. Elő kell adnotok magatokat mindenki előtt. A srácok dobnak majd  fel témákat például ilyet hogy: Játszd el Niallt és stb.-ismertette Harry a szabályokat a csapatával.- Választanunk kell csapat színt. Mit szóltok a kék színhez?
A lányok bólogattak így mindenki felvette a  kék színű 1D-s pólót. A csapatok 10 perc után lementek a földszintre ahol Louis lila csapata várta őket. 
-Akkor mindenki üljön le ide a székekre és már csak Niall csapatát kell megvárnunk.-mondta Zayn.
Niall és csapata később jöttek  ugyanis Niall megéhezett és vissza kellett fordulniuk kaját venni. De aztán ők is megérkeztek. 
Louis egy táblára felírta a csapatokat:
Zayn csapata: Pirosak.
Harry csapata: Kékek.
Liam csapata: Fehérek.
Niall csapata: Zöldek.
Louis csapata: Lilák.
A játék elkezdődött.  A lányok sorra és sorra léptek fel a fiúk előtt. Mindenki rengeteget nevetett a fiúk témáin. 
-Szia hogy hívnak?-kérdezte Louis egy lánytól aki Zayn csapatába van.
-Sziasztok a nevem Olivia . 17 éves vagyok és Californiából jöttem. -mondta a lány.
Niall szemei felcsillantak. 
-És ki a kedvenced közülünk?-kérdezte Harry.
-Imádlak titeket de Niallt mondanám.-mondta és elpirult.
Niall is elpirult. Vicces volt rájuk nézni. Louis Harry fülébe súgta hogy "Ebből még lesz valami". 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése